DSC_8004

Milan te Velde

Als jochie van 17 jaar kwam ik naar de Universiteit Twente. Zonder enig idee wat studeren en student zijn precies inhield besloot ik mij in te schrijven bij studentenvereniging Audentis. Als snel merkte ik dat het maken van nieuwe vrienden en het vinden van nieuwe groepen zoals commissies of sportteams helemaal voor mij was weggelegd. Studeren is belangrijk, maar het naar je zin hebben en de juiste personen om je heen hebben is nog veel belangrijker.

Maar, de ruimte om dit activisme op te zoeken moet wel beschikbaar zijn. DAS pleit voor dit activisme en staat volledig achter alles wat met studeren en niet studeren te maken heeft!

Milan te Velde (2001) is derdejaars student International Business Administration en hoopt volgend jaar zijn bachelor te behalen. Hij is in zijn eerste jaar bij studentenvereniging Audentis gegaan en heeft verschillende commissies vervuld binnen en buiten deze vereniging. Verder is hij actief lid van dispuut Tranquillum en is hij vaak achter de bar in ‘t Gat in de markt te vinden.