DSC_7989

Lysette Scheepmaker

In 2019 ben ik vanuit Oldenzaal verhuisd naar Enschede om te beginnen met mijn studie Technische Geneeskunde. Hoewel Oldenzaal maar 25 minuten verwijderd is van Enschede, heb ik besloten direct op kamers te gaan, omdat ik van plan was zoveel mogelijk uit mijn studentijd te halen. Tijdens de Kick-In heb ik mij ingeschreven bij Audentis en ben ik gaan hockeyen bij DHC Drienerlo. Hierdoor ontdekte ik wat Enschede als studentstad allemaal te bieden heeft en begon het balletje van mijn activisme te rollen. Tijdens de coronapandemie heb ik onderdeel uitgemaakt van de fulltime Kick-In commissie van Audentis en heb ik een week lang vol prachtige activiteiten neer kunnen zetten. Tijdens deze periode leerde ik hoe leuk ik het vind om dingen te organiseren en om meer te doen dan enkel studeren. Daarom ben ik in de zomer van 2021 een bestuursjaar gaan doen bij DHC Drienerlo, waar ik de titel van voorzitter mag dragen. Als vertegenwoordiger van DHC Drienerlo ben ik in aanmerkingen gekomen met DAS en heb ik geleerd wat zij ons als sportvereniging, maar ook mij als individuele student te bieden heeft. DAS maakt het voor mij mogelijk om mijn studie (wantt dat is waarvoor we hier uiteindelijk allemaal zijn) en mijn actieve studentenleven zo optimaal mogelijk te combineren. Door te stemmen op DAS stem je jouw ideale studententijd!

Lysette Scheepmaker (2001) zit in haar derde jaar van de studie Technische Geneeskunde. Ze is in haar eerste jaar lid geworden van DSCC/DJCR Audentis et Virtutis en heeft hier in haar tweede jaar deel uitgemaakt van de Kick-In commissie. Momenteel is ze voorzitter van studentenhockeyvereniging DHC Drienerlo.