IMG_0995

Feije van Abbema

In mijn eerste studentenjaar woonde ik nog bij mijn ouders ongeveer 1,5 uur van de uni vandaan. Het enige wat ik meemaakte als student waren mijn studie activiteiten. Na een jaar realiseerde ik me dat dit een erg saai studentenleven was en sloot ik aan bij C.S.V. Alpha. Daar beleef ik een geweldige tijd en werd ik meegenomen in hoe je naast je studie je nog veel beter kan ontwikkelen. Je krijgt een complete nieuwe contactenkring, je leert veel nieuwe soft skills en het is gewoon super gezellig. 

Ik vind dat elke student deze mogelijkheid moet hebben om zich aan te sluiten bij een vereniging waar hij/zij zich thuis voelt en zich voor kan inzetten. Ik heb gemerkt hoe leeg het is als je dit niet hebt. DAS komt op voor de activisme onder studenten tijdens de studie en daarom sta ik volledig achter DAS.

Feije van Abbema (1999) studeert dit jaar af bij zijn Bachelor Technical Computer Science. Hij is sinds zijn tweede jaar lid van C.S.V. Alpha. Daar heeft hij een bestuursjaar als voorzitter gedaan. Daarnaast pakt hij vele commissies bij Alpha op.