(c) Milou Gankema, milougankema.nl

Lieke Pullen

Vijf jaar geleden begon ik aan mijn studie Biomedische Technologie aan de Universiteit Twente. Al tijdens de Kick-In was ik enthousiast over alles wat Enschede te bieden heeft, en zo werd ik al snel actief binnen mijn studievereniging en ging ik bij een dispuut. Bij de verschillende commissies bij S.V. Paradoks leerde ik veel nieuwe mensen kennen, en later besloot ik me een jaar fulltime in te zetten voor de vereniging en het onderwijs voor studenten BMT. Afgelopen collegejaar besloot ik om een bestuursjaar bij de koepelorganisatie voor studieverengingen te doen, waar ik nu voorzitter ben. Door deze ervaringen heb ik veel over mezelf geleerd, en vooral ook veel andere mensen leren kennen. Hoewel ik nog veel meer ambitie hebt om actief te worden, moet er natuurlijk ook gestudeerd worden. Ik vind het ontzettend belangrijk dat er naast je studie ruimte moet zijn om jezelf te ontwikkelen, zowel binnen, als buiten de universiteit. Het mooie aan DAS is dat iedereen de drang naar ambitie deelt, maar iedereen op zijn eigen manier!

Lieke Pullen (1998) studeert Biomedische Technologie aan de UT. Ze heeft een bestuursjaar gedaan bij S.V. Paradoks en de koepelorganisatie voor studieverenigingen, OS. Daarnaast is ze ook Kwaliteitszorgcoordinator voor BMT.