03 Bram van Uden

Bram van Uden

Vanuit het zuiden van Nederland ben ik naar de University of Twente gekomen om Industrial Engineering and Management te gaan studeren. Met de Kick-in als start was ik gauw verankert in het studentenleven dat Enschede te bieden heeft. Binnen AEGEE-Enschede werd ik actief lid waar ik veel inspirerende mensen heb ontmoet en commissies heb gedaan. Uit ervaring zoals deze ben ik gaan geloven dat zelfontwikkeling verder gaat dan alleen de studie. Er zijn veel dingen de combineren met de studie. Uit ervaring van andere en mijzelf is het combineren niet altijd even makkelijk. Als iemand die graag naar uitdagingen zoekt, ben ik bij DAS gegaan om te helpen bij het combineren van persoonlijke ontwikkeling en studie. Na een moeilijke periode voor iedereen door Corona, is het bijna tijd om weer het normale leven op te pakken! Om gebruik te maken van alles wat de UT en alle andere verenigingen te bieden hebben, laten we een goede start maken en stem DAS!

Bram Willem van Uden (2000) is een derde jaar student en volgt de opleiding Industrial Engineering and Management. Op het moment is hij actief bij verschillende commissies waaronder enkele foor AEGEE-Enschede.