Pim_Tekengebied 1

Pim de la Fuente

Het beste uit jezelf halen en doen wat je leuk vind. Deze dingen heb ik in mijn eerste jaren in Enschede van iedereen om mij heen meegekregen. Niet voor niets is je studententijd de mooiste tijd van je leven, want op geen enkel moment krijg je als persoon de kans je zo snel te ontwikkelen als nu. Dat kan alleen als er voor studenten ook kansen liggen om actief te worden naast het studeren.

Ik heb zelf deze kansen gekregen en optimaal benut in de vorm van commissies en een bestuursjaar. Dat laatste  was misschien wel het allermooiste jaar van mijn leven en zou ik iedereen aan kunnen raden. Echter blijft er druk van buitenaf op het actieve studentenleven, waardoor men in de toekomst deze kansen minder snel zal krijgen.

Dit is dan ook voor mij de reden dat ik mij sinds dit jaar in zet voor DAS. Ik wil dat iedere student dezelfde kansen krijgt als ik en misschien wel meer dan dat. Studeren is natuurlijk het belangrijkste waarvoor wij hier zijn, maar zonder alle ervaringen buiten het studeren om weet ik zeker dat de stap naar het bedrijfsleven voor mij veel lastiger zou zijn geworden.

Jouw toekomst is onze ambitie!

Pim de la Fuente (1998) studeert vier jaar in Enschede en zit in zijn derde jaar van zijn bachelor Technische Geneeskunde. Pim is in de afgelopen vier jaar actief geweest in verschillende commissies en een fulltime bestuur. Hij is lid bij studentenvereniging Audentis et Virtutis, waar hij voorzitter is geweest. Al vier jaar zet hij zich actief in voor het Enschedese studentenleven en zal dit ook nog een lange tijd blijven doen!