Jiska_Tekengebied 1

Jiska Chang

In 2013 ben ik naar Enschede gekomen om technische bedrijfskunde te studeren. Mijn doel? Alles uit het studentenleven halen wat mogelijk is! Zo heb ik ook elk jaar een nieuw avontuur opgepakt, in mijn eerste jaar actief geworden bij mijn studievereniging Stress en was ik lid bij c.s.v. Alpha. Ik bleef actief bij Stress en ik ben in mijn tweede jaar lid geworden bij a.s.v. Taste. Daarna was het tijd voor een
bestuursjaar en KIC16 was toch wel een van de hoogtepunten van mijn studententijd. Daarna had ik het helemaal te pakken, werd ik lid bij DHC, raakte ik ook betrokken bij de bedrijvendagen en de Batavierenrace, organiseerde ik TEDxTwenteU 2018 en kon ook een parttime bestuursjaar bij SBZ er nog wel bij. Daarnaast ben ik fanatiek gaan fitnessen en dans ik salsa bij 4 Happy Feet. In 2018 ben ik bij DAS
betrokken geraakt en in het collegejaar 2018-2019 mocht ik namens DAS de URaad in. Afgelopen jaar en ik met veel enthousiasme voorzitter van het bestuur van pv DAS geweest. Mijn doel aan het begin van mijn studententijd om alles eruit te halen wat erin zit, is in ieder geval gelukt. Mijn volgende doel? Ervoor zorgen dat het voor elke student mogelijk is alles uit het studentenleven te halen! En dat is natuurlijk helemaal naar eigen invulling, of het een paar commissies zijn, een honoursprogramma, een bestuursjaar, een evenement organiseren of een studententeam versterken, iedereen moet ruimte krijgen om zich naast de studie te kunnen ontwikkelen! Gelukkig is
hier aan de UT al heel veel mogelijk en ik ben nog steeds super blij met mijn keuze voor Enschede en de persoonlijke aanpak hier in het onderwijs. Maar er zijn natuurlijk altijd mogelijkheden om het studentenleven hier nog mooier, nuttiger en gaver te maken!

Jiska Chang (1995) is nu master student Industrial Engineering and Management. Naast haar studie heeft ze zich breed georienteerd in het studentenleven van Enschede en op dit moment voorzitter van pv DAS, nadat ze vorig jaar voor DAS is de URaad zat. Jiska is vijf jaar lid geweest bij a.s.v. Taste, is nu nog actief lid bij DHC Drienerlo en danst bij 4 Happy Feet.