Evi_Tekengebied 1

Evi Nijhof

Vier jaar geleden begon ik als student in Enschede en werd ik lid van D.R.V. Euros. Hier heb ik twee jaar lang wedstrijd geroeid, wat inhield dat ik 12 uur per week aan het trainen was om op nationale wedstrijden uit te komen voor mijn vereniging én de Universiteit. Het was niet altijd makkelijk om mijn ambitie voor het roeien te combineren met studeren, vooral als bachelor student met het TOM model.
Nu, als bestuurder van de D.R.V., zie ik dat er veel eerstejaars zijn die de stap om te gaan wedstrijdroeien niet aandurven, vanwege hun studie. Dit is erg jammer, omdat het de perfecte manier is om jezelf te ontwikkelen tijdens je studententijd. De Universiteit zou het meer moeten aanmoedigen en ondersteunen dat studenten naast hun studie een ambitieus doel nastreven. Of dit nou op het gebied van topsport, commissiewerk of het doen van een bestuursjaar is, je ontwikkeling als persoon moet ondersteund worden!

“Ontwikkeling op één!”

Evi Nijhof (1996) is dit jaar actief als bestuurder van D.R.V. Euros. Vorig jaar heeft ze haar bachelor Communicatiewetenschappen aan de Universiteit Twente gehaald. Tijdens haar bachelor heeft ze twee jaar wedstrijd geroeid.