Eleanor_Tekengebied 1

Eleanor Thelen

Hallo,
Ik ben Eleanor. Ik ben 22 jaar en ik studeer Technische Bedrijfskunde. Momenteel doe ik het derde jaar en ga ik na de zomer beginnen aan mijn bacheloropdracht. Afgelopen jaar heb ik een bestuursjaar gedaan bij A.S.V. Taste en heb ik de rol van secretaris mogen bekleden.
Toen ik aan mijn studie begon aan de UT, merkte ik meteen dat er veel ruimte is om actief te kunnen zijn naast je studie. Ook merkte ik steeds meer dat activisme belangrijk is. Niet alleen voor je CV, maar ook voor je persoonlijke ontwikkeling. Dit is de reden dat zowel lid werd bij mijn studentenvereniging A.S.V. Taste en mijn studievereniging Stress. Het studentenleven bestaat uit veel meer dan alleen studeren. Als je actief wordt, kan je je onderscheiden van andere mensen, je leert netwerken, maar bovenal het is erg leuk om te doen. Het
mooie van de UT is dat er veel ruimte is om actief te zijn en vooral dat er veel mogelijkheden zijn om actief te zijn. Er is dus voor ieder wat wils. Dat is de reden dat ik me inzet voor DAS, zodat er voor iedere student de mogelijkheid is om zich te ontwikkelen naar zijn of haar studie.

Eleanor Thelen (1997) is momenteel bezig met haar derde jaar technische bedrijfskunde. Ze deed verschillende commissies naast haar studie waarna ze in 2018-2019 een full-time bestuurder was van A.S.V. Taste. Naast haar studie en ander activisme hockeyt ze bij Dames 2 bij DHC Drienerlo.