Daan_Tekengebied 1

Daan Reugebrink

Toen ik in Enschede Advanced Technology ging studeren had ik in eerste instantie het idee om bij mijn ouders te blijven wonen tijdens mijn studie. Al snel veranderde ik van gedachte vanwege het vele gereis en heb ik een kamer in Enschede genomen.

In mijn tweede jaar besloot ik ook bij een studentenvereniging te gaan, Audentis. Daar kwam ook meteen een nieuw, zeer actief studentenhuis bij kijken. Mijn studentenleven veranderde zeer snel in een prachtige periode. Na verloop van tijd kwam ik erachter dat ik meer wilde doen dan alleen studeren. Ambitieus was ik altijd al wel maar ‘actief’ buitenshuis niet echt. Vandaar dat ik dit jaar ook de uitdaging aan ben gegaan om voorzitter van P.K.v.V. Fact te worden, het overkoepelende bestuur voor de vier Pakkerijverenigingen. Middels deze functie ben ik tevens in aanraking gekomen met DAS. De visie van de partij past in mijn plaatje voor het ideale studentenleven. Een tijd waarin studie van hoge kwaliteit en verschillende nevenactiviteiten hand in hand gaan. Zo kan eenieder zich op persoonlijk vlak ontwikkelen, op welk front hij of zij dat graag wil.

Daan Reugebrink studeert Advanced Technology. Daarnaast is hij lid van studentenvereniging Audentis. Ook was hij voorzitter van P.K.v.V. Fact, het overkoepelende orgaan over de pakkerijverenigingen.