Bram_Tekengebied 1

Bram Hoogerheide

September 2016 is mijn studententijd begonnen. Ik had net mijn middelbare school afgerond en ging gelijk al op kamers aan de andere kant van het land. Eenmaal hier in Enschede werd ik nogal overrompelt door de vele mogelijkheden en activiteiten die de stad met al haar verenigingen te bieden heeft. Mijn ambities had ik al, maar misschien iets te veel voor een eerstejaars. Ik was lid geworden bij Audentis, deed meerdere commissies en had ook nog een gezellig huis gevonden. Ik was te diep in het actieve studentenleven gedoken, waardoor mijn studie een beetje op de 2 e plaats kwam te staan. Hoewel het een leuk jaar was, zou ik dit niemand aanraden. Gelukkig heb ik mezelf herpakt door mijn activisme iets bij te stellen en mijn nieuwe studie weer voorop te stellen. In mijn tweede jaar in Enschede had ik een goede balans gevonden tussen activisme en studeren. Toch had ik het idee dat er nog wat miste in mijn studententijd, dat ik er meer uit kon halen. Dus toen ik gevraagd werd een jaar Sociëteitsbestuur te gaan doen bij Audentis, kon ik natuurlijk niet weigeren. Na mijn jaar als Sociëteitsbestuur ben ik weer teruggekeerd naar de collegebanken. De studie gaat lekker, maar er mist nog een hoofdstuk in mijn studententijd. Ik heb veel geleerd en ben persoonlijk veel gegroeid, maar nu is het tijd om terug te geven. Tijd om anderen te helpen ook het maximale uit hún studententijd te halen. Of dit nu een studie, (top)sport, commissies of besturen zijn; als DAS gaan we ervoor zorgen dat jij je ambities kan waarmaken!
Van ambitie tot succes!

Bram Hoogerheide (1998) is begonnen met de bachelor Biomedische Technologie en later overgestapt naar de opleiding Gezondheidswetenschappen. Hij is lid van studentenvereniging ‘Audentis et Virtutis’, waar hij meerdere commissies en een bestuursjaar heeft gedaan. Ook bij zijn vorige studievereniging Paradoks en zijn huidige vereniging Sirius is hij actief geweest.