Bas_Tekengebied 1

Bas de Ruijter

Wat is het studentenleven voor jou? Voor mij is het alles er uit halen wat je kan. Ik ben drie jaar geleden, net zoals iedereen,  begonnen als een kiddo in de kick-in, geen idee wat mij te wachten stond. Ik genoot volop van alle enthousiaste studenten die uitbundig vertelden over de verschillende dingen die zij deden. Dit heeft mij toen laten inschrijven bij de studentenvereniging Audentis en de sportvereniging DHC Drienerlo. Twee jaar later ben ik met een enthousiaste groep begonnen aan een bestuursjaar bij de hockeyvereniging op de campus. Dit heeft mij tot op het heden veel gebracht.

Ik vind dat naast het studeren iedere student ook de vrijheid moet hebben om zichzelf te ontwikkelen in aspecten waar hij/zij zelf baat bij heeft. Op het moment twijfelen veel studenten nog om zijn/haar activisme verder uit te breiden door de druk van de studie. Daarom ben ik bij DAS gegaan. Om ervoor te zorgen dat er meer ruimte is voor studenten om de stap te nemen en zich persoonlijk te ontwikkelen.

Bas de Ruijter (1999) studeert momenteel Technische geneeskunde aan de UT. Hij is actief bij DHC Drienerlo waar hij op het moment bestuur doet. Ook is hij lid van studentenvereniging Audentis.