FavoFloor

Floor van Maarschalkerwaart

Tijdens de open dagen en meeloopdagen had de UT mij al voor zich gewonnen, waar de sfeer, het projectgerichte onderwijs en de kleinschaligheid mij naar de UT hebben getrokken. Eenmaal in Enschede ging een wereld voor me open met alle mogelijkheden die de UT en andere instellingen bieden. Ik keek mijn ogen uit en wilde gelijk overal lid van worden en allerlei verschillende commissies doen. In de Kick-In ben ik lid geworden van A.S.V. Taste waar ik nu heel actief ben met mijn jaarclub, bij commissies en op andere manieren.

Hoewel commissies onwijs leuk zijn om te doen, hebben ze niet veel met de universiteit zelf te maken. Ik wilde heel graag meer betrokken raken bij de universiteit, ik vind het heel belangrijk dat onderwijs op de UT op het hoogste niveau mogelijk is, in combinatie met activisme naast het studeren. Daarnaast ben ik ook altijd geïnteresseerd geweest in debatteren, beargumenteren en de politiek, vandaar dat ik me bij DAS heb aangesloten. DAS is een mooie manier om deze interesses en belangen uit te oefenen in de praktijk, om uiteindelijk ambitie en activisme zo goed mogelijk te kunnen combineren.

Floor van Maarschalkerwaart(1998) zit nu in haar eerste jaar Technische Bedrijfskunde maar gaat volgend jaar overstappen naar het eerste jaar van Technische Wiskunde. Ze is in haar eerste jaar lid geworden van A.S.V. Taste, waar ze in een jaarclub zit, een commissie doet en in een tappersverticaal zit.