Ruben_Tekengebied 1

Ruben Borst

Tijdens deelname aan de kick-in 2017 viel mij pas op hoe actief studenten hier eigenlijk zijn in Enschede. Naast studeren bleken vele studenten zeer actief te zijn bij verschillende verenigingen. Zelf besloot ik gelijk om mij aan te sluiten bij C.S.V. Alpha. Daar mocht ik al verscheidene commissies doen en zelf ook actief in de vereniging staan. Hier leerde ik hoe leuk en leerzaam het student zijn mag zijn. Deze kans om naast je studie actief te zijn gun ik iedereen en zou ik graag verder willen stimuleren. Als student heb je vele mogelijkheden. Het allerbelangrijkst is dat deze ruimte om te experimenteren met waar jouw kwaliteiten liggen niet beperkt wordt. Studeren is immers meer dan slechts punten halen. Deze jaren zijn bepalend voor persoonlijke ontwikkeling op bijvoorbeeld organisatorisch en sociaal gebied. Naast vooruitgang op het gebied van studie moet er ook tijd zijn voor de ontplooiing van ‘soft skills’ die bij de meeste studies niet uitgebreid aan bod komen. Via de Universiteitsraad pleit DAS voor ruimte om jezelf te ontplooien. Een stem op DAS is een stem voor jezelf!

Aspire ambition!

Ruben Borst(1999) zit in het derde jaar van zijn bachelor Civiele Techniek. Hij is sinds zijn eerste jaar lid van C.S.V. Alpha. Daar heeft hij verscheidene commissies gedaan en is ook lid van het Moresdispuut O Tempora, O Mores.