In 2020 ben ik verhuisd naar Enschede om aan de studie Management, Society and Technology te beginnen. Ik baalde in het begin een beetje dat ik een studie had gevonden in Twente, want ja, wat was daar nou te doen? Maar niks is minder waar, ik ben op een studentenhuis gaan wonen en heb met aangesloten bij de studentenvereniging Audentis en DHC drienerlo. Ik vond het toen best spannend om nieuwe contacten te maken, maar zonder dat ik het doorhad had ik snel heel veel nieuwe mensen leren kennen en zo ook een jaarclub gevormd. Ook ben ik actief binnen verschillende commissies, en voor DAS zit ik nu in de campagne commissie. Ik heb de afgelopen anderhalf jaar hier in Enschede zoveel meer geleerd dan alleen voor mijn studie. En daarnaast ontzettend genoten van alles om me heen. Wil jij ook een ambitieus studentenleven? DAS kan je daarbij helpen!

Simone zit momenteel in haar tweede jaar van de studie Management, Society and Technology. Ze is actief binnen verschillende commissies. Ook is ze lid van Audentis en daarbinnen de jaarclub Spoed en dispuut Sabella.