Robin_Portret_Klein

Robin van Zutphen

Toen ik vanuit het nabij gelegen Oldenzaal verhuisde naar Enschede ging er een wereld voor mij open. Ik had geen idee wat voor een studentenwereld er al die jaren vlak onder mijn neus bestond. Al snel liet ik mij er volledig in opnemen en dat zie ik als een van mijn best gemaakte keuzes tot nu toe. 

Ik ging wonen op een actief studentenhuis, sloot mij aan bij Audentis, vond een dispuut en besloot een fulltime commissie te doen. In een flits was mijn eerste jaar voorbij en kon amper beseffen wat ik allemaal geleerd en meegemaakt had. Omdat ik er nog niet helemaal klaar mee was heb ik afgelopen jaar genoten van een bestuursjaar bij Audentis. Terugkijkend op alle mooie herinneringen, ervaringen en mijn ontwikkeling, kan ik iedereen aanraden om iets op te pakken naast je studie. 

Natuurlijk zijn wij allemaal naar de Universiteit Twente gekomen om een opleiding af te ronden, maar je studententijd is ook de perfecte tijd om jezelf te ontwikkelen op zoveel andere vlakken. Je hebt deze prachtige kans gekregen, zonde om het te laten liggen! Via de Universiteitsraad zal ik er voor gaan zorgen dat de Universiteit Twente het belang van deze ontwikkeling niet uit het oog verliest en studenten hopelijk weg laat gaan met meer dan alleen een diploma. 

Na het behalen van zijn bachelor Technische Geneeskunde is Robin van Zutphen (1999) een jaar lang Praeses (voorzitter) geweest van het DSCC/DJCR ‘Audentis et Virtutis’. Daarvoor heeft hij verscheidene commissies binnen Audentis vervult. Momenteel is hij bezig met zijn master Biomedical Engineering en is daarnaast nog achter de bar in ‘t Gat in de Markt als barman te vinden of juist aan de andere kant van de bar met zijn Heerendispuut Yunophiat op de maandagavond.