IMG_0926

Bram van Uden

Hey, ik ben Bram, 22 jaar en ben op het moment mijn bachelor Industrial Engineering and Management aan het afronden. Ik zie mezelf graag als actieve student. In mijn eerste jaar ben ik bij AEGEE-Enschede gegaan, en later bij herendispuut KADMOS. Hier heb ik geweldige mensen ontmoet die mij kansen hebben gegeven waar ik nog steeds dankbaar voor ben! Ik zie mezelf als iemand die graag uitdagingen aanpakt om zich te blijven ontwikkelen. Afgelopen jaar heb ik DAS gerepresenteerd in de Universiteitsraad, een geweldige kans om activisme een stem te geven! Ik zie extracurriculaire activiteiten als DE manier om ervaringen en vaardigheden op te doen die een studie je simpelweg niet kan brengen. Alle studenten moeten de geweldige kansen kunnen krijgen en benutten die naast de studie geboden worden, dus stem DAS voor ambitie!

Bram van Uden (22), vierde jaars student, nu bezig met afronding van bachelor IEM. Actief bij AEGEE, dispuut KADMOS, verschillende commissies gedaan waaronder AEGEE Lustrum en Enschedays. Dit jaar bestuur van DAS en in de Universiteitsraad.