01 Giel van Weezel

Giel van Weezel

In September 2016 ben ik mijn carrière aan de Universiteit Twente begonnen. Ik heb mijn Bachelor in Technische Geneeskunde afgerond en daarna geswitched naar een master Technische Bedrijfskunde. Vanaf het begin af aan ben ik zoveel mogelijk betrokken geweest bij activiteiten naast mijn studie. Ik ben bij studentenvereniging Audentis gegaan, heb met mijn dispuut Yunophiat een hechte groep vrienden en ik woon op een erg actief studenthuis, Slot Bommelstein. Ook heb ik een bestuursjaar gedaan bij de Student Union.

Er is zoveel meer dat je uit je studentenleven kan halen naast enkel studeren, en ik heb daar in volle teugen van genoten. Mijn motivatie voor mijn bestuursjaar bij de SU en nu mijn kandidaatschap bij DAS komen voor uit mijn ambitie om het studentenleven voor anderen net zo geweldig te maken als dat van mij voor mij tot nu toe geweest is.

Hier bij DAS representeren wij de belangen van andere ambitieuze studenten en geven we hen de mogelijkheid om het maximum uit alles te halen tijdens hun studententijd aan de UT. We staan continu in contact met de verschillende groepen en studenten die we representeren, zodat we er alles aan kunnen doen om dit gevoel binnen de UT uit de dragen. We willen ervoor zorgen dat iedereen maximaal geniet van zijn studententijd en de mogelijkheid krijgt om juist die ambities waar te maken van activiteiten naast je studie. Als dat je aanspreekt, stem dan op DAS!

Giel van Weezel (1997) volgt een Master Technische Bedrijfskunde, na een Bachelor Technische Geneeskunde. Hij is actief bij DSCC/DJCR Audentis et Virtutis, Heerendispuut Yunophiat en Slot Bommelstein. Ook heeft hij een bestuursjaar gedaan bij de Student Union.