04 Floor van Maarschalkerwaart

Floor van Maarschalkerwaart

Op dit moment zit ik in het vierde jaar van mijn studentenleven. Dit jaar heb ik besloten om even wat anders te doen dan studeren en ben ik bestuur gaan doen van A.S.V. Taste. Ik ben in mijn eerste jaar lid geworden bij Taste, en dit was waarschijnlijk de beste keuze die ik ooit had kunnen maken! Taste heeft me geholpen mezelf te ontwikkelen op veel verschillende manieren: professioneel, persoonlijk en ook mijn social skills. Ik heb een aantal commissies gedaan waar ik veel van heb geleerd maar ik heb ook veel geleerd van kletsen met allerlei verschillende soorten mensen op de kroeg. Omdat Taste mij zo veel heeft gegeven wilde ik er een stapje bij doen en een bestuursjaar gaan doen. Ik vind het erg belangrijk dat er veel mogelijkheden en kansen zijn voor studenten om zichzelf te ontwikkelen tijdens maar ook buiten hun studies. Dat is waarom ik bij DAS ben gegaan! DAS heeft altijd gevochten voor actieve studenten en ik wil verdergaan met de actieve studenten representeren! Stem DAS!

Ambition through the roof!

Floor van Maarschalkerwaart (1998) studeert Technische Wiskunde op de UT. Ze is nu de voorzitter van A.S.V. Taste, waar ze ook een jaarclub “Intensch” en een dispuut “Mnemosyne” heeft.