Lizayra_Tekengebied 1

Lizayra Dassen

In 2018 begon ik aan de Universiteit Twente, en na een jaar maakte ik de overstap naar een andere studie en dus een andere faculteit. Ik kon in mijn eerste jaar snel mijn plek vinden in Enschede en schreef me in bij Algemene Studentenvereniging Taste en werd in mijn tweede jaar lid van Damesdispuut Nefertiti. Bij Taste doe ik allerlei commissies en heb ik het super erg naar mijn zin; ik vind het heel fijn om lekker actief te zijn naast mijn studie. Ik heb in de relatief korte tijd dat ik in Enschede zit zoveel leuke mensen leren kennen en al zo veel kunnen leren en ontwikkelen, dat plezier gun ik iedere student! Ik ben actief bij DAS omdat ik vind dat iedereen de tijd en ruimte moet krijgen om zich naast zijn of haar studie te ontwikkelen. Bij een sportvereniging, door het doen van een commissie of door een bestuursjaar; het moet allemaal kunnen. Iedere student moet zijn of haar ambities na kunnen streven en zich zo kunnen onderscheiden van andere studenten in hetzelfde vakgebied. Samen kunnen we daarvoor zorgen!

Jouw ambitie is onze visie!

Lizayra Dassen (2001) is op dit moment eerstejaars Communicatie Wetenschap student, nadat ze de switch heeft gemaakt van Industrieel Ontwerpen. Sinds haar eerste jaar is ze actief lid van A.S.V. Taste en maakt ze daar onderdeel uit van meerdere commissies. Verder is ze dit jaar lid geworden van Damesdispuut Nefertiti en werkt ze voor Pre-U.