In 2019 toen ik in Enschede kwam studeren had ik niet het idee dat ik heel actief zou worden. Ik liep in de kick-in mee met een hele gezellige doegroep en kreeg veel van mijn studievereniging te zien. Dit haalde mij dan dus ook over om een commissie te gaan doen bij de vereniging. Tijdens dit eerste jaar kreeg ik door dat ik actief zijn erg leuk vond. Vervolgens ben ik mijn volgende jaar bij mijn studievereniging en mijn eerste jaar bij Taste meer commissies gaan doen.

Nu doe ik een bestuursjaar bij mijn studievereniging en ik merk dat ik hier al veel van geleerd heb, op persoonlijk vlak maar ook op een professioneel vlak.
Actief worden binnen het studentenleven is iets moois waar je veel van kan leren. Er zijn veel en ook verschillende verenigingen waar je actief kan worden. DAS is er voor de studenten en stimuleert studenten activisme en hier sta ik helemaal achter.

Dus als jij ook het meeste uit je studententijd wil halen, dan zou ik zeggen, Stem op DAS!

Yannick Vos (1999) is derdejaars student Advanced Technology en vervult nu de functie Secretaris binnen het bestuur van studie vereniging Astatine. Hij heeft binnen Astatine verschillende commissies vervuld. In zijn tweede jaar is hij bij studentenvereniging Taste gegaan en heeft hier ook commissie ervaring opgedaan.