IMG_0980(1)

Sander van den Berg

Beste lezer, ik ben Sander van den Berg, 23 jaar oud en master student Industrial Engineering & Management. In mijn vijf jaar als student heb ik altijd waarde gehecht aan activisme buiten de studie om. Zo werd ik in mijn eerste jaar actief binnen een studentenhuis, -vereniging en -dispuut en heb ik mij ingezet als in diverse commissies en een voltijd bestuur. Ik erken dat dit heeft bijgedragen aan mijn persoonlijke ontwikkelingen en wil iedere student stimuleren eenzelfde weg te kunnen volgen. Ik zal mijn ervaring en kwaliteiten bundelen om namens DAS een stem voor iedere student te hebben. Het oplossen van problemen, het toevoegen en uitwerken van nieuwe idee├źn, een unanieme stem voortbrengen is namelijk iets wat mij op het lijf geschreven staat.

Sander is een vijfdejaars student Technische Bedrijfskunde (MSc). Hij begon in 2017 aan de bachelor Technische bedrijfskunde, gedurende de bachelor heeft sander zich voltijds ingezet voor de diescommissie en het dagelijks bestuur van studentenvereniging Audentis. In zijn vrije tijd zet Sander zich in voor zijn huis Patatras en zijn dispuut Yunophiat.