Maartje van Delden

Toen ik begon met mijn studie in Enschede had ik als zovelen geen idee wat mij te wachten stond. Tijdens de Kick-In werd ik ondergedompeld in het studentenleven en ik vond het geweldig. Mijn huis, de mensen, de sfeer, de feestjes en alles eromheen. Daarna heb ik me ingeschreven bij Audentis en toen begon het pas echt! Je wordt snel hecht met je huis en je gaat een jaarclub vormen. Tegelijkertijd moest ik ook nog focussen op mijn studie Technische Geneeskunde. In het voorjaar kwam daar nog een dispuut bij, damesdispuut Pimpelle. Door de jaren heen ben ik nog actief geweest bij verschillende commissies bij Audentis en heb ik verschillende baantjes gehad. Ik vond het zo leuk om dingen te organiseren en regelen, dat ik ervoor heb gekozen om een bestuursjaar bij de Student Union te gaan doen. Nu, 5 jaar later nadat ik als 18 jarig studentje in Enschede begon, ben ik heel blij dat ik al deze ervaringen heb mogen op doen. Ik heb er zelf enorm veel van geleerd en daarnaast natuurlijk ook heel veel plezier gehad. Binnen DAS wil ik me hiervoor inzetten, zodat iedereen net zo als ik, zo veel mogelijk uit hun studententijd kan halen!

Maartje van Delden (1999) heeft in januari 2021 haar bachelor Technische Geneeskunde afgerond en is net begonnen met de master. Ze is een actief lid van Audentis en heeft daar verschillende commissies gedaan, zoals de Kick-In commissie. Daarnaast is Maartje actief bij haar jaarclub en Damesdispuut Pimpelle. Afgelopen jaar heeft ze zich ingezet als bestuurder bij de Student Union met de portefeuilles Persoonlijke Ontwikkeling en Onderwijs en komend jaar staat ze op plek twee op de lijst van DAS.