IMG_1063

Koen Hasperhoven

Vijf jaar geleden besloot ik Industrial Design Engineering (IDE) te gaan studeren in Enschede. In mijn eerste jaar kwam ik bij onafhankelijk Heeren Dispuut EKPEH, heb ik een huis gevonden in het centrum, heb ik mij aangemeld bij D.R.V. Euros en werd ik actief binnen de studievereniging. Ik werd meegezogen in het bruisende Enschedese studentenleven, met oneindig veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen buiten je studie en meer te doen dan alleen studeren. 

 

Ondertussen ben ik vijfde jaars student en heb ik al veel mogen proeven van het Enschedese studentenleven. Ik heb mijn eerste jaar van de Master Industrial Design Engineering afgerond in combinatie met de master Educatie & Communicatie in de Bètawetenschappen. Alle ervaringen uit de afgelopen vijf jaar – het doen van commissies, part-time en een full-time bestuur -, hebben mij gevormd tot wie ik nu ben. Ik gun iedere student een onvergetelijke studententijd waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat. DAS pleit voor deze persoonlijke ontwikkeling!

Koen Hasperhoven (1999) zit in zijn 2e jaar van de Master Industrial Design Engineering in combinatie met de Master Educatie en Communicatie in de Bètawetenschappen. Hij is sinds zijn eerste jaar lid van DRV Euros. In zijn bachelor heeft hij zich ingezet voor de studievereniging S.G. Daedalus waar hij een part-time studiereis bestuur heeft gedaan. Koen is daarnaast actief binnen Heeren Dispuut  ΕΚΡΗΞΗ en huize Tempo Doeloe.