Toen ik mijn VWO diploma had gehaald heb ik eerst een tussenjaar gehad waarin ik heb gewerkt en gereisd, om vervolgens in Enschede terecht te komen. De keuze voor de studie Technische Geneeskunde stond toen allang vast en hier heb ik nog steeds geen spijt van. Onwetend over wat het studentenleven allemaal te bieden had, vond ik de Kick-In helemaal fantastisch en ben ik er direct ingedoken. Ik werd lid bij A.S.V. Taste, maakte al snel nieuwe vrienden, vormde een fantastisch leuke jaarclub en ging na een halfjaar op een leuk studentenhuis wonen. Alles trok mij om actief te worden en meer te doen dan alleen studeren. 

Na een aantal commissies te hebben gedaan en lid te zijn geworden bij Heerendispuut FUBAR, ben ik op dit moment voorzitter van A.S.V. Taste. Ik had het even nodig mijn studie een jaar opzij te zetten en mij volledig in het studentenleven te storten. Hierbij merk ik nog steeds op dagelijkse basis hoe waardevol het is jezelf, op professioneel maar zeker ook persoonlijk vlak, te ontwikkelen tijdens je studententijd. Dit is het moment om ook fouten te maken, want zo leer je het meest. 

Ik hoop dat zoveel mogelijk studenten tijdens hun studententijd actief zullen worden en het studentenleven buiten de studiebanken ook opzoeken. DAS draagt eraan bij dit te bewerkstelligen en naar mijn mening dé manier om je nieuwe dingen te leren voor de rest van je leven!

Jarah Kessler (1999) is na drie jaar studeren voor zijn bachelor Technische Geneeskunde op dit moment voorzitter van Algemene Studentenvereniging Taste. Hiervoor heeft hij verschillende commissies bij Taste gedaan zoals de Kick-In commissie, Eerstejaarscommissie en de Ordecommissie. Verder is hij actief bij zijn jaarclub Vámonos en Heerendispuut FUBAR.