Ik ben Floor Rademaker, derdejaars Business Information Technology student. Toen ik naar Enschede kwam om hier te studeren, wist ik eigenlijk al gelijk dat ik meer wilde doen dan alleen mijn studie. Ik ben in mijn eerste jaar bij studentenvereniging A.S.V. Taste gegaan en daar actief geworden. Ik heb hier vrienden gemaakt, heb het heel leuk en leer tegelijkertijd veel op mijn studie. Toch wilde ik mezelf ook op een andere manier ontwikkelen. Dit heb ik gedaan door in commissies te gaan en dingen te organiseren. Door dit te doen heb ik veel geleerd over mezelf en heeft me geholpen in het ontwikkelen van vele andere nuttige skills. Verder heeft het me natuurlijk ook geholpen in het opbouwen van een netwerk en het creëren van ervaring.

 

Als student is er veel te leren van actief zijn bij een vereniging, commissies of een bestuur te doen en samen te werken om te organiseren. Ik geloof dat alle studenten de mogelijkheid moeten hebben om actief te worden in het studentenleven! Wij als DAS willen dit mogelijk maken. Your ambition is our mission!

 Floor Rademaker (2001) studeert dit jaar af van haar Bachelor Business Information Technology. Vanaf het begin van haar studie is ze lid bij studentenvereniging A.S.V. Taste, waar ze vaak met haar jaarclub Lux en dispuut Leone Rode te vinden is. Daarnaast heeft ze verschillende commissies gedaan binnen, maar ook buiten de vereniging. Dit jaar bedraagt ze de voorzittersrol binnen pv DAS.