IMG_0912

Charlotte Elbers

Hoi, ik ben Charlotte en ben 21 jaar oud. Op dit moment ben ik aan het afstuderen aan mijn studie Technische Geneeskunde.  In mijn eerste jaar aan de UT ben ik lid geworden van A.S.V. Taste, waar ik een jaarclub heb gevonden en een actief lid ben geweest vanaf het begin. Daarnaast ben ik ook actief geworden bij mijn studievereniging: Paradoks. Tijdens de afgelopen jaren heb ik geleerd dat het doen van commissies niet alleen heel erg leuk is, maar ook leerzaam is doordat je zoveel verantwoordelijkheid krijgt. Deze verantwoordelijkheden zou ik door het volgen van alleen mijn studie nooit gekregen hebben. Om ervoor te zorgen dat ook anderen op deze manier kunnen genieten en leren tijdens hun studie, ben ik bij DAS gegaan en ben ik dit jaar lid van het bestuur van de partij! Wil jij ook alles uit je studietijd halen? Stem dan voor DAS!

Charlotte Elbers (2001) studeert dit jaar af van haar Bachelor Technische Geneeskunde. Vanaf het begin van haar studie is ze lid bij studentenvereniging A.S.V. Taste, waar ze verschillende commissies gedaan heeft. Dit jaar bedraagt ze de secretarisrol binnen pv DAS.