05 Krissie Endhoven

Krissie Endhoven

Ik kom oorspronkelijk uit Amsterdam. Wanneer mensen dit horen vragen ze zich vaak af, waarom dan Enschede? Hier heb ik altijd hetzelfde antwoord op gehad, ik wil mezelf uitdagen, mezelf uit mijn comfort zone duwen. Het kiezen van de stad die het minst overeenkomt met mijn ‘hometown’, bleek een van de betere keuzes van mijn leven te zijn. Ik geniet van de mogelijkheden die alle verenigingen bieden om jezelf te kunnen te blijven ontwikkelen en uitdagen. Zo ben ik in mijn eerste jaar bij D.R.V. Euros en T.C. Ludica gegaan. In mijn tweede jaar ben ik een bestuursjaar gaan doen bij Ludica en houd ik me nog regelmatig met Euros bezig, hierbij constant op zoek naar de grens van de comfort zone. Alle studenten moeten de mogelijkheid hebben om buiten je comfort zone te kunnen stappen en zich zo persoonlijk te kunnen blijven ontwikkelen. Persoonlijke ontwikkeling in alle aspecten is heel belangrijk, dit moet ook mogelijk kunnen zijn en aangespoord worden door de Universiteit. DAS pleit voor ontwikkeling en ambitie hebben naast je studie. Daarom zit ik bij DAS, en stem ik op DAS!

Krissie Endhoven (2000) is student Biomedische Technologie aan de UT. Daarnaast is zij actief bij D.R.V. Euros en zit zij ook bij Damesdispuut Ventolera van deze vereniging. Ook doet zij nu een bestuursjaar bij T.C. Ludica waar zij Toernooi Commissaris is.