07 Isa Meulema

Isa Meulema

Momenteel ben ik al weer een tijdje onderdeel van het Enschedese studentenleven. Ik kwam in 2017 in Enschede en werd lid van de studentenvereniging Audentis. Deze beslissing heeft mij veel nieuwe vriendschappen opgeleverd en veel nieuwe ervaringen gebracht. Daarnaast heeft het ook veel bijgedragen aan mijn zelfontwikkeling. Ik raakte geïnteresseerd in het doen van commissies bij Audentis en wilde zelfs onderdeel worden van de XXVe Senaat. Tijdens mijn bestuursjaar had ik nauw contact met DAS. Dit gaf mij goed inzicht in DAS en het belang van DAS. Daarom ben ik zelf ook bij DAS gegaan. Ik vind het belangrijk om als student je stem over belangrijke beslissingen omtrent onze universiteit te laten horen. Stem daarom op DAS! Twee belangrijke aspecten van DAS zijn het doel voor het verbeteren van het onderwijs en het mogelijk maken van activisme van studenten naast hun studie. Deze aspecten sluiten aan bij mijn belangen.

Isa Meulema (1999) is een Industrial Design Engineering student aan de universiteit Twente. Ze is actief lid bij DSCC DJCR ‘Audentis et Virtutis’ en was onderdeel van de XXVe Senaat van Audentis.