(c) Milou Gankema, milougankema.nl

Floor Rademaker

Ik ben Floor Rademaker, een tweedejaars Business Information Technology student. Toen ik naar Enschede kwam om hier te studeren, wist ik eigenlijk al gelijk dat ik meer wilde doen dan alleen mijn studie. Ik ben in mijn eerste jaar bij studentenvereniging A.S.V. Taste gegaan en daar actief geworden. Ik heb hier vrienden gemaakt, heb het heel leuk en leer tegelijkertijd veel op mijn studie, maar ik wilde mezelf ook op een andere manier ontwikkelen. Dit heb ik gedaan door in commissies te gaan en dingen te organiseren. Door dit te doen heb ik veel geleerd over mezelf en heeft me geholpen in het ontwikkelen van professionele soft skills. Verder heeft het me natuurlijk ook geholpen in het opbouwen van een netwerk en het creƫren van ervaring.

Als een student is er veel te leren van actief zijn bij een vereniging, commissies of een bestuur te doen en samen te werken om te organiseren. Ik geloof dat alle studenten de mogelijkheid moeten hebben om actief te worden in het studentenleven! Wij als DAS willen dit mogelijk maken. Your ambition is our mission!

Floor Rademaker (2001) studeert Business Information Technology aan Universiteit Twente. Ze is actief bij A.S.V. Taste in een paar commissies.