(c) Milou Gankema, milougankema.nl

Feije van Abbema

Drie jaar geleden begon ik met studeren aan de universiteit Twente. In mijn eerste jaar woonde ik nog bij mijn ouders. De eerste maanden is dat nog enigszins fijn. Maar halverwege het jaar kreeg ik steeds meer het gevoel dat ik iets miste in mijn studententijd. Je kunt elke dag naar college gaan, netjes leren voor tentamens maar dat voelt niet als een goede studententijd waar je veel hebt bereikt. Vanaf mijn tweede jaar ben ik op kamers gegaan. Ook ben ik bij studentenvereniging C.S.V. Alpha gegaan. Een jaar later ben ik daar ook bestuur gaan doen. Daar heb ik dingen geleerd die waardevol zijn en die je (bijna) niet bij je studie leert. Jezelf ontwikkelen is dus iets wat geweldig is om te doen. En daarom zit ik ook bij DAS. Zodat studenten ambitieus kunnen zijn tijdens hun studententijd. Stem daarom op DAS!

Feije van Abbema (1999) studeert momenteel technical computer science aan de UT. Hij is actief bij C.S.V. Alpha en is momenteel ook voorzitter daarvan.