bolhuis

Wouter Bolhuis

In 2014 maakte ik kennis met deze Universiteit en al haar verschillende verenigingen. Al snel vond ik mijn draai en in mijn eerste studiejaar had ik al bijna gesolliciteerd voor een bestuursfunctie. Uiteindelijk is dit er in mijn tweede studiejaar daadwerkelijk van gekomen en begon ik mijn avontuur als ambitieuze student. Het besturen heeft mij na dat jaar niet meer los gelaten en keer na keer heb ik weer een nieuwe bestuursfunctie of commissie opgepakt om het gat van de vorige op te vullen. Ondertussen betekent dit dat ik 33 sportverenigingen mag vertegenwoordigen op beleidsniveau als voorzitter van de Sportkoepel.

Ik wil elke student deze mogelijkheid kunnen bieden onafhankelijk van zijn of haar ambities. De basis ligt hiervoor bij het onderwijs wat simpelweg van topniveau moet zijn en blijven. Daarnaast moet iedereen zichzelf naast de studie kunnen ontplooien. Of iemand naast de studie nou enkel wil kunnen sporten, een honours-programma wil doen of graag een groot evenement wil organiseren, samen moeten we ervoor zorgen dat elke student zijn of haar ambities waar kan maken. Wij als studenten maken deze studentenstad zoals zij is, wij als studenten zorgen voor het prachtige studentenleven op de campus en daarbuiten. Laten we dat koesteren en laten wij Enschede nog mooier maken voor de studenten die na ons komen.

Volg je intuïtie, bereik je ambitie

Wouter Bolhuis (1996) studeert al vijf jaar in Enschede en zit nu in het eerste jaar van zijn Master Business Information Technology. Daarvoor heeft hij de Bachelor Business & IT gevolgd. Wouter is lid bij DHC Drienerlo en TSAC, was in 2016 voorzitter van het bestuur van TSAC, en heeft meerdere commissies gedaan. Op dit moment is Wouter voorzitter van de Sportkoepel, zit hij in de RvA van de Kick-In, en zit hij nog in een aantal commissies.