tomFoto

Tom van der Meer

Onwetend en zonder verwachtingen kwam ik hier aan in Enschede. Tijdens de Kick-In heb ik mij net als vele anderen laten overdonderden door alles wat Enschede te bieden heeft. De UT is bij uitstek een Universiteit waaromheen alles mogelijk is. De grote variatie aan sport, cultuur en gezelligheidsverenigingen bieden iedereen de mogelijkheid zich te ontwikkelen.

Ik heb mijn keuze gemaakt door mij in te schrijven bij Audentis, een geweldig begin van mijn studententijd.

Hier heb ik door het doen van verschillende commissies en uiteindelijk ook een bestuursjaar enorm kunnen ontwikkelen. Hierdoor merkte ik ook pas echt de toegevoegde waarde van activisme tijdens je studententijd. In de collegebanken leer je natuurlijk erg veel, maar er is nog veel meer op te steken buiten de collegezalen. Iedereen moet de mogelijkheid hebben om zich volop te kunnen ontwikkelen op alle manieren die er mogelijk zijn.

Of dit nu is door het volgen van 2 bachelors, het beoefenen van topsport of het vervullen van commissies. Er moet altijd ruimte zijn voor dat extra stapje.

DAS gaat ervoor om dit mogelijk te maken. Samen met de universiteitsraad kunnen wij kijken waar mogelijkheden liggen en waar wellicht aanpassingen kunnen worden gedaan, en ondertussen waken we er voor dat dingen die goed gaan, goed blíjven gaan.

Met DAS maken wij ons hard voor de studenten die een stapje extra willen zetten op welk gebied dan ook. Stem ambitie, stem DAS!

Tom van der Meer (1995) rondt op dit moment zijn bachelor Industrial Engineering and Management af en gaat in september beginnen met zijn master. Hij is lid van studentenvereniging ‘Audentis et Virtutis’ en heeft hier meerdere commissies gedaan. Afgelopen jaar heeft hij zijn studie opzij gezet om hier een jaar lang voorzitter te zijn.