FavoNaomi

Naomi Lambeck

Het is nu ongeveer drie jaar geleden dat ik begon met studeren in Enschede. Al snel leerde ik dat er in Enschede veel meer te doen is dan studeren. Zo werd ik zelf lid bij A.S.V. Taste  en ben ik in mijn eerste twee jaar actief commissies gaan doen bij zowel Taste als mijn studievereniging SG Daedalus. In mijn derde jaar besloot ik mijn studie een jaar te stoppen om een jaar full-time bestuur te gaan doen bij A.S.V. Taste, dit jaar loopt op dit moment tot zijn einde.

Student zijn is zoveel meer dan alleen studeren. Door actief te worden kan je je onderscheiden van alle mensen die uiteindelijk een soortgelijk papiertje hebben, je leert door te doen en bouwt een netwerk op, boven alles is het ook enorm leuk om te doen.  Het mooie van de UT is dat het hier allemaal mogelijk is, er is voor ieder wat wils en als het er niet is, dan kan het er komen. Zo hoort het volgens mij ook zijn, ruimte om naast studeren jezelf te ontwikkelen en écht student te zijn. Daarom sta ik achter DAS, zodat elke student de ruimte en mogelijkheid krijgt zich te ontwikkelen naast zijn studie.

Naomi Lambeck(1995) doet momenteel een voltijd bestuursjaar bij A.S.V. Taste, waar zij de functie secretaris bekleed. Na haar bestuursjaar zal zij haar bachelor Industrieel Ontwerpen afronden. Daarnaast is zij lid van Damesdispuut Mnemosyne en heeft zij In de afgelopen jaren verschillende commissies bij zowel A.S.V. Taste als SG Daedalus gedaan.