FavoMatthijs

Matthijs Vos

Sinds ik ben gaan studeren heb ik me elke keer weer verbaast over de mogelijkheden die het studentenleven bied. Alle verschillende verenigingen en commissies waar je je bij kan aansluiten en wat kan bijdragen aan het studentenleven. Na een zeer mooie Kick-in ben ik dan ook lid geworden van C.S.V. Alpha en deed hier verschillende commissies. Na twee jaar besloot ik om een bestuursjaar te gaan doen. Tijdens dit jaar heb ik mogen leren hoe belangrijk het is om naast je technische studie kennis en vaardigheden ook sociale en organisatorische vaardigheden te ontwikkelen.

Naast het kunnen organiseren van mooie activiteiten mogen we ons als studenten ook inzetten voor goed onderwijs. Via de UR zet DAS zich in voor een goed onderwijssysteem op de UT waarbij we ons als student kunnen ontwikkelen. Niet alleen op studiegebied maar ook op persoonlijk gebied. Zodat een ieder het beste uit zijn of haar studententijd kan halen!

Matthijs Vos (1996) is op het moment Abactis bij C.S.V. Alpha. Daarnaast studeert hij Technische Informatica. Sinds het begin van zijn studenten leven is hij actief bij C.S.V. Alpha waar hij verschillende commissies heeft gedaan.