FavoMartijn

Martijn Demmink

Als bestuurder bij S.V. Paradoks heb ik onwijs veel contact met studenten van allerlei studies maar in het bijzonder van Technische Geneeskunde & Biomedische Technologie. Zo krijg ik veel te horen wat zij vinden van hun opleiding en vooral wat er beter kan. Dit neem ik mee in mijn overleggen met mensen die het onderwijs vormen of adviseren.

Daarnaast ben ik sinds mijn eerste jaar lid bij A.S.V. Taste en spreek ik veel mensen die actief zijn naast hun studie. Door deze combinatie van activisme bij mijn studie én naast mijn studie kan ik goed inschatten wat verschillende studenten belangrijk vinden.

De mensen die je leert kennen tijdens je studententijd maken het verschil. Tegelijkertijd wil je het meeste uit jezelf halen door hard te werken voor jouw studie, en deze te combineren met alles wat je buiten je studie wilt beleven. Het meeste uit je studie halen en alles daarnaast combineren kan heel lastig zijn en daarom is het handig om je prioriteiten op een rij te hebben. DAS zet zich in voor het verbeteren van onderwijs en jou de ruimte te geven om je te ontwikkelen.

Student zijn we allemaal. Je hard voor maken voor verbeteringen in het onderwijs, maakt het verschil.

Martijn Demmink (1997) is zijn Bachelor Technische Geneeskunde begonnen in 2015 aan de Universiteit Twente. In zijn eerste jaar is hij lid geworden bij A.S.V. Taste en viert hij nog steeds elke dinsdag jaarclubavond. In zijn tweede jaar is hij begonnen met werken bij Pre-University en het voorlichtingsteam van TG, heeft hij deelgenomen aan het SVC studentenpanel, is hij lid geworden bij een dispuut en heeft hij meerdere commissies gedaan bij de studievereniging Paradoks (BMT & TG). Daar heeft hij gesolliciteerd voor een bestuursjaar en het kandidaat-bestuur traject gelopen.

Sinds september 2017 is hij voorzitter van S.V. Paradoks.