DAS 2017 - Rick 3-3

Rick Oosterhoff

Gevallen voor de gemoedelijkheid van de Universiteit Twente ben ik zo’n vier jaar geleden naar Enschede gekomen om te gaan studeren. Inmiddels is er veel veranderd en heb ik een druk studentenleven met commissies, een jaarclub, een actief huis, een bestuur, een dispuut, maar bovenal, een schat aan ervaringen die mij verder gaat brengen in de rest van mijn leven.

Studeren is zoveel meer, meer dan vakken volgen en studiepunten halen, dat is mijn overtuiging. Met het halen van punten ontwikkel je je academisch, maar voor de ambitieuze student is er zoveel meer om jezelf optimaal voor te bereiden op de rest van je leven.

Met deze overtuiging in de hand zet ik mij graag in om activisme naast je studie mogelijk te maken en te houden op de universiteit.
Stem daarom op de Partij voor De Ambitieuze Student!

Rick Oosterhoff (1995) is momenteel voorzitter van A.S.V. Taste. Na zijn bestuursjaar zal hij zijn bachelor Scheikundige Technologie afronden. Hij is lid van Heerendispuut FUBAR en heeft naast een bestuur ook een aantal commissie gedaan bij zowel A.S.V. Taste als studievereniging C.T.S.G. Alembic.