DAS 2017 - Martijn 1-3

Martijn Mulder

Ik ben Martijn Mulder, 22 jaar, masterstudent Applied Physics en vierdejaars student aan de Universiteit Twente. In mijn eerste drie jaar ben ik druk geweest met mijn bachelor Advanced Technology. Daarnaast heb ik verschillende commissies gedaan, zoals de sponsoringcommissie van C.S.V. Alpha en de Kick-In-commissie van S.V.A.T. Astatine. Nadat ik mijn bachelor had afgerond, ben ik in de Senaat van C.S.V. Alpha terecht gekomen, als Assessor Externorum.

Ik heb gemerkt dat het enorm belangrijk is om meer te doen dan alleen hard studeren. Ik merkte dat ik op mijn studie nog te weinig geleerd had op sociaal gebied. Op technisch vlak ging het me allemaal makkelijk af, maar ik miste nog wat sociale skills, die je ook later in het leven goed kan gebruiken. Daarom heb ik ervoor gekozen ook naast mijn studie actief te worden en ook op die manier te investeren in mezelf. Voor mij is het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zichzelf te ontplooien op elk gebied tijdens zijn studententijd. Daarom geef ik mijn steun aan de Partij voor De Ambitieuze Student, omdat zij zich hard maakt om ervoor te zorgen dat iedereen die mogelijkheid krijgt. Stem DAS!

Martijn Mulder (1995) zit in het eerste jaar van de master Applied Physics. Momenteel is hij Assessor Externorum in de Senaat van C.S.V. Alpha. Hij is lid van Moresdispuut ‘O Tempora, O Mores’ en heeft verschillende commissies gedaan bij zowel C.S.V. Alpha als studievereniging S.V.A.T. Astatine.