FavoJiska

Jiska Chang

In 2013 kwam ik in Enschede zonder enig weet wat het studentenleven inhoudt. Ik was verrast door alle mogelijkheden die Enschede te bieden heeft en heb ik elke kans gegrepen die op mijn pad kwam. Dat heeft mij een geweldige studententijd opgeleverd, waarbij ik lid ben van meerdere verenigingen, ik prachtige evenementen heb kunnen organiseren en veel andere studenten heb leren kennen. Mijn doel is om alle studenten hier in Enschede te kunnen verbinden, gehoor te geven aan de wensen van elke student en samen een mooie tijd te kunnen beleven.

Enschede is uniek qua studentensteden, het is heel kleinschalig en heeft een ons kent ons cultuur. Toch zijn er in Enschede heel veel mogelijkheden om je te verbreden naast je studie, of dat nou is bij een sport-, cultuur-, studie-, studenten- of wereldvereniging, of je inzet voor stichting, bijna iedereen in Enschede is wel ergens actief. Ik ben heel erg blij met hoe ik mijn studententijd gevormd heb en hoe mijn studententijd mij gevormd heeft. DAS staat ervoor dat elke student de mogelijkheid moeten hebben zijn/haar stundententijd in te vullen hoe die dat wenst, zonder barieres. Droom, durf, doe!

Jiska Chang is haar bachelor Technische Bedrijfskunde aan het afronden en zal in september beginnen met haar master Industrial Engineering and Management. Vanaf het begin van haar studententijd is activisme een groot deel van haar studententijd, bij haar studievereniging, haar jaarclub bij Taste, DHC, het organiseren van de Kick-In en nog veel meer, maar is nog altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen!