danique

Danique Damen

Twee jaar geleden stapte ik over van mijn hbo studie naar universiteit om meer uitdaging op te zoeken. Ik kwam terecht in het mooie Enschede. Tijdens de kick-In merkte ik direct dat Enschede zoveel te bieden had!  Allerlei soorten verenigingen stelden zichzelf voor. Om mij heen hoorde ik al veel de vraag of dit wel te combineren was met studie. Dit is natuurlijk mogelijk maar niet optimaal.

Zelf heb ik me uiteindelijk toch ingeschreven bij DHC Drienerlo en ASV Taste. Hier heb ik mezelf kunnen ontwikkelen door bij verschillende commissies actief te zijn, een jaarclub te vormen en ook veel inspirerende mensen te leren kennen!

Ik vind dit voor zowel onszelf als studenten als de universiteit ontzettend belangrijk. Studenten moeten kunnen, studeren zichzelf kunnen ontwikkelen en kunnen ontspannen zonder dat de universiteit dit belemmert. Activisme moet te combineren zijn met hard werken voor je studie en ik vind dat de universiteit zich hier ook sterk voor moet maken. Ik wil mezelf hiervoor inzetten en heb me daarom aangesloten bij DAS. Hierdoor hoop ik samen met jullie verschil te kunnen maken voor het studentenleven in Enschede.  Stem DAS!

Kies je eigen weg!

Danique Damen (1998) studeert momenteel biomedische technologie aan de UT. Ze is captain bij haar hockeyteam, DHC Drienerlo dames Sez, doet een parttime ClubHuisCommissie jaar en is actief binnen A.S.V. Taste door haar jaarclub en het doen van twee commissies.