dani__l

Daniël de Vries

In mijn eerste jaar als student in Enschede besloot ik om nog niet direct actief te worden en mij vooral op mijn studie te focussen. Ik woonde nog bij mijn ouders en zag nog niet welke mogelijkheden Enschede bood om mezelf te ontwikkelen. Na een half jaar begon ik te merken dat er wat ontbrak en verhuisde ik naar Enschede. Ook toen was het plaatje niet compleet en daarom besloot ik me in te schrijven bij Algemene Studentenvereniging Taste. Hier heb ik mij door het sociale aspect kunnen ontwikkelen, maar ook door commissies te doen. Zo ben ik momenteel voorzitter van de huidige Kick-In Commissie van ASV Taste.

Omdat studeren niet gratis is, werk ik ook nog naast mijn studie en activisme bij mijn studentenvereniging. Dit maakt mijn rooster erg vol en heeft mij ook al enige vertraging in mijn studie opgeleverd. Echter zie ik erg het belang ervan in dat ik mij ontwikkel naast mijn studie zowel door actief te worden bij mijn studentenvereniging als door ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Ik wil meer dan een diploma. Als onderdeel van DAS zet ik mij daarom ervoor in dat de Universiteit Twente studenten de gelegenheid biedt zich naast hun studie te ontwikkelen.

Daniël de Vries (1998) is bezig aan zijn derde jaar van Technische Bedrijfskunde. Daarnaast is hij lid bij ASV Taste en dispuut Thoridor. Als lid van ASV Taste heeft hij meerdere commissies gedaan. Momenteel is hij voorzitter van de Kick-In commissie en maakt hij deel uit van de acquisitiecommissie van ASV Taste. Ook bij zijn studievereniging heeft Daniël een commissie gedaan, namelijk de SportCie van Stress.