dagmar

Dagmar Franken

Toen ik mijn leven als student een jaar geleden begon, wist ik niet wat ik van Enschede en de Universiteit moest verwachten. Dit werd echter snel duidelijk in de Kick-In. Ik wist meteen dat ik een actieve student wilde zijn, en hierdoor kreeg ik een heel gevarieerd leven. In mijn eerste jaar ben ik lid geworden bij Audentis, ben ik begonnen met hockeyen bij DHC Drienerlo en zat ik in de Lustrum Commissie van Studievereniging Stress.

De universiteit biedt verschillende mogelijkheden om meer te kunnen zijn dan ‘gewoon een student’. Je krijgt de kans om een actieve student te zijn, om dinegn te doen naast je studie zoals commissies, sport, en sociale activiteiten. Ik denk dat persoonlijke ontwikkeling heel belangrijk is, en door actief te zijn binnen meerdere verenigingen kun je verschillende vaardigheden snel ontwikkelen. We willen natuurlijk allemaal een bachelor/master succesvol afronden op deze Universiteit, maar zonder persoonlijke ontwikkeling en ontwikkelde vaardigheden, zullen sommige dingen heel erg moeilijk zijn. Door een actieve student te zijn en je eigen pad te kiezen, kun je je onderscheiden van andere studenten.

DAS vecht voor de mogelijkheid voor studenten om actief te kunnen zijn tijdens hun studententijd zodat zij zichzelf kunnen ontwikkelen. Ben je het hier mee eens, stem dan voor DAS!

Dagmar Franken